1998-2018 - Εικοσι χρόνια βιολογική Αμπελουργία Μετά από την Α' 10ετεία στην βιολογική αμπελουργία προχωράμε. Τα αμπέλια μας έχουν πλέον αποκτήσει μιά εντυπωσιακή σταθερότητα και ισορροπία απέναντι στους ευμετάβλητους κλιματικούς -και όχι μόνο- παράγοντες Επιπλέον από το 2002, ακολουθούμε τις αρχές βιοδυναμικής αμπελοκαλλιέργειας και εφαρμόζουμε ομοιοδυναμικές επεμβάσεις, ενώ παράγουμε δικό μας κομπόστ με το οποίο τρέφονται τα αμπέλια μας. Το αποτέλεσμα είναι
φυτά με πολύ καλή υγεία και εκπληκτικές αντοχές στα κλιματικά στρες και
επιθέσεις εντόμων / μικροοργανισμών. Το σταφύλι και ο μούστος που δίνουν,
έχει μεστά χαρακτηριστικά και υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρα "γράδα" και
αποτελεί την βάση γιά τα προϊόντα μας. 9ο
Συνέδρειο Βιολογικής Αμπελουργίας και Κρασιού (IFOAM) |