Διατροφικές Αξίες


Το φρέσκο σταφύλι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φρούτα με τα πλέον ολοκληρωμένα θρεπτικά συστατικά, που περιέχει βιταμίνες, βασικά μέταλλα, εύκολα απολήψιμα σάκχαρα και χρήσιμες αντιοξειδωτικές ουσίες και τρυγικά άλατα που καθαρίζουν τον οργανισμό (βλέπε Διάφορα άρθα) Κατά την ζύμωση του μούστου οι φυσικές ζύμες ευργετικών μυκήτων συλλέγουν επιλεκτικά και μετατρέπουν τα χρήσιμα συστατικά κάνοντας τα ακόμα πιό συμβατά στο πεπτικό μας σύστημα.



Η οινοποίηση ενδυναμώνει τις υγιεινές ιδιότητες του σταφυλιού σε μιά καλύτερα αποθηκεύσιμη μορφή - το κρασί.


Στην Οικογένεια Γεώργα καλλιεργούμε τα δικά μας σταφύλια γιά να κάνουμε το δικό μας κρασί και μιά σειρά από μη αλκοολουχα προϊόντα, προσφέροντας την μέγιστη υγιεινή και ζωντάνια του σταφυλιού. Με το φυσικό τρόπο βιολογικής καλλιέργειας σταφυλιού και την αβίαστη επεξεργασία και οργανική οινοποίηση παράγουμε εξαιρετικά παρθένους χυμούς αλλά και κρασία που διατηρούν τα φυσικά χαρακτηριστικά της λευκής ποικίλιας του σαββατιανού, του ασύρτικου και της μαλαγουζιάς αλλά και των ερυθρών γαλλικών ποικιλιών Syrah, Merlot που παράγουμε υπερήφανα κατω από τον ήλιο της Αττικής.

Οι χυμοί σταφυλιού αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα βιολογικού σταφυλιού, είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας μας να προσφέρουμε τα ευεργετικά διατροφικά χαρακτηριστικά του σταφυλιού χωρίς την γέφυρα του αλκοόλ, σε μεγαλύτερο φάσμα καταναλωτών φίλων του σταφυλιού .