Καλλυντικά σταφυλιού ΒΙΟ

 

Ενσωματώνουμε την δύναμη του σταφυλιού σε μιά σειρά από φυτικά καλλυντικά με βάση το σταφύλι με βάση την ήπια διατροφή του δέρματος από φυτικής προέλευσης και μόνο βιολογικές πρώτες ύλες. Προίόντα που καλύπτουν τις προδιαγραφές βιολογικών καλλυντικών (ICEA). Δεν περιέχουν συντηρητικά.

ΦΥΤΙΚΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΤΖΕΛ ΗΜΕΡΑΣ

Με βάση τα θρεπτικά – θεραπευτικά συστατικά του σταφυλιού δημιουργούμε ένα ΤΖΕΛ ΠΡΟΣΩΠΟΥ για άμεση τόνωση και ενυδάτωση.
Σταφύλι που ενισχύουμε με ροδόνερο για διατηρεί την ισορροπία του Ph του δέρματος και τη σφριγηλότατα, με λεβάντα που διαθέτει εξισορροπητικές και χαλαρωτικές ιδιότητες και γεράνι που επιτείνει τη σύσφιξη, την εξάλειψη κηλίδων, την επούλωση και συντονίζει την ισορροπία λιπαρού – ξηρού δέρματος.
Εφαρμόστε το σε καθαρή επιδερμίδα, για θρέψη και τόνωση, πριν την κρέμα ημέρας σας, η οποία θα απορροφηθεί καλύτερα και σε μικρότερη ποσότητα.
Επίσης χρησιμοποιήστε το κάθε φορά που το δέρμα σας ‘διψάει’, ‘τραβάει’, ή το νοιώθετε κουρασμένο και ταλαιπωρημένο από το κρύο, τη θάλασσα, τον αέρα, ένα ταξίδι, μία πτήση ή το καυσαέριο και το στρες της πόλης.
Ιδανική για γρήγορη ενυδάτωση κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους επιδερμίδας.

ΦΥΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Μία ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ με όλα τα θρεπτικά – θεραπευτικά συστατικά του σταφυλιού για ολοκληρωμένη τόνωση, ενυδάτωση και ελαφριά σύσφιξη.
Σταφύλι, εμπλουτισμένο με jojoba για άμεση απορρόφηση, υποστήριξη της καλής υγείας του δέρματος, αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή ενίσχυση, με λεβάντα για εξισορρόπηση και χαλάρωση καθώς και γεράνι για διατήρηση της σύσφιξης, εξάλειψη κηλίδων, επούλωση και ισορροπία λιπαρού – ξηρού δέρματος.
Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα κάθε πρωί. Χρησιμοποιήστε την μόνη της αν πρόκειται για νεανική - μη απαιτητική επιδερμίδα ή πριν από την κρέμα ημέρας σας για την ώριμη/ενήλικη επιδερμίδα από την οποία θα χρειαστείτε μικρότερη ποσότητα.
Ιδανική για νεανικές – μη απαιτητικές επιδερμίδες.

ΦΥΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Μία ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ με βάση τα θρεπτικά– θεραπευτικά συστατικά του σταφυλιού για άμεση θρέψη μετά την έκθεση στον ήλιο.
Σταφύλι, ενισχυμένο με jojoba, για γρήγορη απορρόφηση και διατήρηση της ελαστικότητας, με σησάμι και καρότο για ανάπλαση και λάμψη, με κυνόροδο (αγριοτριαντάφυλλο) πλούσιο σε βιταμίνη C, για αντιγήρανση, μείωση των λεπτών γραμμών, διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και βελτίωση του τόνου του δέρματος. Επίσης περιέχει λεβάντα για να κατευνάσει το δερματικό στρες και γεράνι για να εξαλείψει τυχόν κηλίδες και να εξισορροπήσει την ξηρότητα.
Εφαρμόστε μετά από την έκθεση στον ήλιο, όσο συχνά νιώθετε ότι το χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Η κρέμα αυτή θα καταπραΰνει, θα ανακουφίσει και θα αναζωογονήσει το κουρασμένο δέρμα.

 

ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΘΕΙΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Μία ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΒΑΘΕΙΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ με όλα τα θρεπτικά – θεραπευτικά συστατικά του σταφυλιού για ολοκληρωμένη τόνωση, ενυδάτωση και σύσφιξη.
Σταφύλι, εμπλουτισμένο με jojoba για άμεση απορρόφηση, υποστήριξη της καλής υγείας του δέρματος, για αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή ενίσχυση καθώς και το εξαιρετικό φυτικό βούτυρο karite για ελαστικότητα και ανάπλαση της κουρασμένης επιδερμίδας και ανεπαξεργαστο λάδι καρύδας με στόχο την βαθύτερη ενυδάτωση. Περιλαμβάνει λεβάντα για εξισορρόπηση και χαλάρωση και γεράνι, για διατήρηση της σύσφιξης, εξάλειψη κηλίδων, επούλωση και ισορροπία λιπαρού – ξηρού δέρματος και γιασεμί.
Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα κάθε πρωί. Πλέον κατάλληλη για ώριμη/ενήλικη επιδερμίδα στην οποία εξασφαλίζει ενυδάτωση για πολλές ώρες.
Ιδανική για απαιτητικές επιδερμίδες

Συσκευσία δώρου με όλους τους τέσσερις τύπους

 

Παρασκευάζονται για την Οικογένεια Γεώργα

Από υψηλής ποιόητας φυτικά υλικά πιστοποιημένης βιολογικής γεωργίας.

 

Διατηρείται στην συσκευασία, σε σκιερό μέρος είτε στο ψυγείο
100% Φυτικό προϊόν. Πιστοποίηση Vegan UK

Παρασκευάζεται από 100% συστατικά Βιολογικης γεωργίας.

 

Συσκευασίες:
Σε γύαλινα βαζάκια 50 ml.

Διαθέσιμα στο οινοποιείο & συγκεκριμένες αγορές βιοκαλλιεργητών Αττικής