Τα προϊόντα

Τα προιόντα μας

και μη αλκοολούχα προϊόντα σταφυλιού


OINOI
Σαββατιανό Οικογένεια Γεώργα - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ
Πραστατευόμενη Γεωγραφική Ενδειξη (ΠΓΕ) Αττική

Πίσω από την ετικέτα "Τοπικός οίνος Σπάτων" που κυκλοφορεί από το 1999 - κρύβεται το σώμα του ξερικού σαββατιανού σταφυλιού, που καλλιεργείται ομοιοδυναμικά, στους αμπελώνες της Οικογένειας Γεώργα. Αγριες ηθαγενείς ζύμες, χαμηλά θειώδη. Προϊόν ήπιας οργανικής οινοποίησης, χωρίς προσθήκες και αφαιρέσεις, παρέχει τα πλήρη χαρακτηριστικά της ποικιλίας. Οριμο χρυσοχάλκινο βαθύχρώμα και ήπιο με απαλή ισορροπία. σώμα και καλή επίγευση, συνοδεύει παγωμένο μεσογειακά πιάτα, λευκές σάλτσες τυριά και σαλάτες.Κυκλοφορεί σε αριθμημένες φιάλες, αποτελεί μια καλή επιλογή λευκού επιτραπεζιου ώριμου ξηρού κρασιού σε καλή τιμή. Σερβίρεται στους 8-10  °C.

Έχει διακριθεί με χάλκινο μετάλλιο στον 2ο διεθνή διαγωνισμό κρασιού Θεσ/νικης και 2001 και αργυρό μετάλλιο στον 4η διεθνή διαγωνισμό κρασιού Θεσσαλονίκης και με αργυρό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό Muvina 2004 στην Σλοβακία και με αργυρή διάκριση στην γευστική δοκιμασία βιολογικών κρασιών στα πλαίσια του EcoFestival 2005
Σε γυάλινη διάφανη φιάλη 750 ml.
Βιολογικό προϊόν - Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ
Σε επιλεγμένα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων

Επίσης Σαββατιανό Φυσικός οίνος 2016 USDA organic wine

Ασσύρτικο - Μαλαγουζιά - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ
ΠΓΕ Αττική
Αυθεντική καθάρια φρεσκάδα και τα λεπτα αρώματα του Ασύρτικου και της Μαλαγουζιάς, που καλλιεργείται βιολογικά στους αμπελώνες της οικογένειας στα Μεσόγεια. Αγριες ιθαγενείς ζύμες, χαμηλά θειώδη. Προϊόν ήπιας οινοποίησης χωρίς προσθήκες και αφαιρέσεις αναδεικνύει τον χαρακτήρα της ποικιλίας. Ο πιθανός σχηματισμός ιζήματος είναι αποτέλεσμα της ελάχιστης επεξεργασίας. Σερβίρεται στους 8-10  °C.
Σε γυάλινη φιάλη 750 ml.
Βιολογικός οίνος - Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ
Σε επιλεγμένα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων


ΦΛΕΤ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΜΙΞΗΡΟΣ ΡΟΖΕ

Merlot - Μαλαγουζιά
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ενδειξη Αττική

Φρέσκα αρώματα - λεπτή μύτη, φυσαλίδες και σώμα Μαλαγουζιάς - ελαφρότητα Merlot και Grenache Rouge. Αγριες ιθαγενείς ζύμες, χαμηλά θειώδη. Προϊόν ήπιας οινοποίησης χωρίς προσθήκες και αφαιρέσεις αναδεικνύει τον χαρακτήρα της ποικιλίας. Σερβίρεται στους 8-10  °C.
Σε γυάλινη φιάλη 750 ml.
Βιολογικός Οίνος- Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ
Σε επιλεγμένα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων


ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ
Οικογένεια Γεώργα SEiRA#1


Τη ερυθρή ετικέτα της Οικογένειας Γεώργα αποτελεί ένα δηλαδή ένα πυκνό κόκκινο κρασί. Προέρχεται από την γαλλική ποικιλία -πέρσικης καταγωγής- Syrah συνοινοποιημένη με 10% Merlot βιολογικής καλλιέργειας. Αγριες ηθαγενείς ζύμες, χαμηλά θειώδη, αφιλτράριστο. Η ψυχρή ερυθρά οινοποίηση αναδεικνύει την φρεσκάδα και τα πλούσια πιπερατα άρωμα του Syrah, όπου οι μαλακές ήπιες τανίνες ισορροπούν με αδιάκριτες νότες ξύλου, από σύντομη παλαίωση σε γαλλική δρύ.
Εάν αναζητάτε ένα κόκκινο μεστό κρασί με φρεσκάδα και λίγες τανίνες για ελαφριά πιάτα κρέατος, μεσογειακές σαλάτες, τυριά ή φρούτα, τότε τολμήστε την επιλογή του που σίγουρα έχει ενδιαφέρον, πέρα από την χαρούμενη ετικέτα στην καφετιά φιάλη βουργουνδίας.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου 15-18 °C και επιδέχεται παλαίωση 3-5 ετών.
Σε γυάλινη φιάλη 750 ml.
Βιολογικό προϊόν - Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ
Σε επιλεγμένα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ
Οικογένεια Γεώργα
SEiRA#3

Ενα κεφάτο ερυθρό δηλαδή ένα κόκκινο φρέσκο κρασί με μαλακές τανίνες. Προέρχεται από συνοινοποίηση Syrah, Merlot με σαββατιανό βιολογικής καλλιέργειας. Αγριες ηθαγενείς ζύμες, χαμηλά θειώδη, ήπιο φιλτράρισμα. Η γρήγορη ερυθρά οινοποίηση αναδεικνύει την φρεσκάδα και το πλούσιο άρωμα του Syrah και τα κοκκινά φρούτα του Merlot, όπου οι μαλακές ήπιες τανίνες ισορροπούν με την γαλλική δρύ.
Εάν αναζητάτε ένα καθημερινό ήπιο κόκκινο κρασί με καλή ισορροπία και λίγες τανίνες για ελαφριά πιάτα κρέατος, μεσογειακές σαλάτες, τυριά, τότε η επιλογή του έχει ενδιαφέρον. Διατίθεται η σοδειά του 2010.
Σερβίρεται σε δροσερό θερμοκρασία δωματίου 15-18 °C και επιδέχεται παλαίωση 1-3 ετών. Σε φιάλη 0,75 και ασκό των 1,5 και 3 L
Βιολογικό προϊόν - Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑ - ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ & ΡΕΤΣΙΝΑ ΗΛΙΟΣ Ονομασία κατά παράδοση - βιολογικός οινος

Λευκό ξηρό ρητινούχο κρασί που προέρχεται Σαββατιανό βιολογικής καλλιέργειας από τους ξηρικούς αμπελώνες της οικογένειας. Αγριες ηθαγενείς ζύμες, χαμηλά θειώδη. Ακολουθούμε τις προδιαγραφές οργανικής οινοποίησης. Ήπια οινοποίηση επίλεκτου βιολογικού σταφυλιού, με προσθήκες ή αφαιρέσεις σε μηδενική βάση. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευαίσθητο κρασί υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα περισσότερα φυσικά οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά. Το γιοματάρι είναι ασυναγώνιστο Το κεχριμπαρένιο χρώμα του σαββατιανού με τις αδιόρατες σταγόνες χαλέπιας πεύκης στους 12% δίνει παγωμένο πλούσια και στρογγυλή γεύση. Στέκεται ισότιμα στα περισσότερα πιάτα και τους μεζέδες της Μεσογειακής κουζίνας. Πίνεται παγωμένο 6-8 °C
Ρετσίνα Μεσογείων Σε γυάλινη φιάλη 750 ml.

Ρετσίνα Ηλιος 1000 ml και ασκός 1,5
Βιολογικός οίνος - Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ

USDA Organic Retsina wine - Φυσικός οινος - χωρίς θειώδη


ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ

Ερυθρός ημίγλυκος SΕΙRA#2
Οικογένεια Γεώργα
Eπιδόρπιος ερυθρός ημιγλυκός φυσικος οίνος


Πέντε ετών παλαιωμένο σε βαρέλι πυκνό ώριμο Μerlot, Syrah βιολογικής καλλιέργειας (Πιστοποίηση ΔΗΩ) σε ερυθρή οινοποίηση και παλαίωση σε γαλλικό δρύινο βαρέλι. Αγριες ηθαγενείς ζύμες, δεν περιέχει θειώδη, αφιλτραριστο. H ερυθρή μεστότητα του Μerlot σε ήπιους γλυκούς πυκνούς τόνους απογειώνουν τον ουρανίσκο. Αρμονία γεύσεων: Υψηλόβαθμος επιδόρπιος παλαιωμένος οίνος που πίνεται σκέτος ή μπορεί να συνοδευτεί από ξερά φρούτα, καρπούς και γλυκιές πίτες.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 15-18 °C
Χρόνος παλαίωσης: Eπιδέχεται μικρή παλαίωση
Βιολογικό προϊόν - Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ
Η σοδεια 2007 πήρε αργυρο βραβείο το καλοκαίρι 2011 σε διαγωνισμό βιολ. κρασιών στην ΓερμανίαΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ
Παλαιωμένο γλυκό κρασί Mεσογείων
Οικογένεια Γεώργα


Λεπτές γλυκείες νότες brandy από υψηλόβαθμο κρασί με γεύσεις μακράς παλαίωσης 5 ετών σε γαλλικό δρύινο βαρέλι. Φυσικός οίνος με την παραδοσιακή ισοροπία από την μεσογείτικη οινοποίηση γλυκού κρασιού με προσθήκη πυκνού Σαββατιανού. Υψηλός αλκοολικός τίτλος 14-15% . που αποκτήθηκε φυσικά με αγριες ιθαγενείς ζύμες. Δεν περιέχει θειώδη. Εμφιαλώνετε αφιλτράριστο.

Επιδόρπιος οίνος που σερβίρεται σκέτο ή με συνοδεία ξερών φρούτων και καρπών, γλυκείες πίτες και κουραμπιέδες.
Χρόνος παλαίωσης: Πεντε έτη σε δρύινο γαλλικό βαρέλι. Σε γιάλινη διάφανη ελλειπτική φιάλη 500ml με ξύλινο πώμα και ετικέτα από περγαμηνή
Βιολογικός οίνος - Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ και USDA organic wine
Κυκλοφορεί η σοδεια του 2010
ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ 2004 Ειδική τιμητική διάκριση γιά την υψηλώτερη βαθμολογία στα λευκά βιολογικά κρασιά 6ος Διεθν. Διαγ. Θεσ/νικης και16 στην γενική βαθμολογία ανάμεσα σε περίπου 670 ελληνικές και ξένες συμμετοχές του διαγωνισμού και καλοκαίρι 2010 Γλυκός οινος 2007 Χρυσό βραβείο σε διαγωνισμό βιολ. κρασιών στην Γερμανία

 


ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

100% ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ
Σταφύλι, Κοκκινο σταφύλι, Μήλο - Σταφύλι - Πρασ. Τσαϊ - Σταφύλι

Χάρις στην ήπια επεξεργασία και την χάρτινη ασεπτική συσκευασία, προσφέρουμε ολόκληρο το σώμα από την ακέραια φρεσκάδα και τα καταπληκτικά τροφικά χαρακτηριστικά του φρέσκου σταφυλιού, χωρίς καμιά προσθήκη.
Άριστη φυσική πηγή ενέργειας, με θρεπτική αξία, συγκρίσιμη με το μητρικό γάλα, αλλά και ιχνοστοιχείων -ιδιαίτερα σιδήρου και ασβεστίου- τον καθιστούν κατάλληλο για παιδιά και ειδικευμένες δίαιτες ενηλίκων. Υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, κατάλληλος για σταφυλοθεραπεία και φυσικά μουσταλευριά. 100% Φυσικός χυμός σταφυλιού, αφιλτράριστος, παστεριωμένος, χωρίς συντηρητικά, ζάχαρη ή χρωστικές, με πλούσια γεύση του φρέσκου σταφυλιού. Σερβίρεται δροσερός σε κοκτέιλ φρέσκων φρούτων και ποτών ή μόνος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο έως και 4 μέρες.
Χάρτινη συσκευασία Τέτραπακ 0,25 L με καλαμάκι και οικογενειακή 1 L με πώμα
Βιολογικό προϊόν - Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ
Στα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων


ΠΕΤΙΜΕΖΙ

Παραδοσιακό συμπύκνωμα ισοδύναμο με 5 μέρη φρέσκου μούστου ή 6,5 μέρη σταφυλιού.
Προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας πλούσιο σε ενέργεια και ιχνοστοιχεία. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε σίδηρο το καθιστά άριστο συμπλήρωμα για την αναιμία. Πίνεται σκέτο, ή ως σιρόπι σε τηγανίτες.
Χρησιμοποιείται ως φυσικό γλυκαντικό στην κατασκευή κέικ κουλουριών, μπισκότων. Άριστη πηγή ενέργειας ιχνοστοιχείων αλλά και παραδοσιακό θεραπευτικό μέσο για τον λαιμό. Διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου, χάρις την υψηλή περιεκτικότητα σε ζακχαρα.
Σε γυάλινη φιάλη των 375 γρ. και 650 γρ
Βιολογικό προϊόν - Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ

ΑΔΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Πυκνό παραδοσιακό συμπύκνωμα σταφυλιού γιά μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

σε δοχεία τοφιμων με καπάκι των 750 και 1500 γρ.
100%. προϊόν βιολογικού σταφυλιού.
Πιστοποίηση ΔΗΩ EL-01-BIO

Παραδοσιακό συμπύκνωμα σταφυλιού χωρίς καμία άλλη προσθήκη. Δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά, χρωστικές. Αυθεντικό γλυκαντικό με αδρόκκοκη υφή, που διαλύεται στο στόμα, αφήνοντας την μεστή γεύση του πετιμεζιού. Πλούσια πηγή ενέργειας, σιδήρου και ασβεστίου.
Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο πάνω σε μαύρο ψωμί ή κριθαροκούλουρο για δυναμικό ξεκίνημα της ημέρας. Προσθέστε το ως γλυκαντικό στα ροφήματα, γιαούρτι, σε σάλτσες και ως ντρέσινγκ σε σαλάτες κτυπημένο μαζί με ξύδι, ως σιρόπι περιχύνεται στις τηγανόπιτες. Στην ζαχαροπλαστική αντικαθιστά την ζάχαρη και δίνει μεστή γεύση στα κουλουράκια, κέικ και μουσταλευριά σε αραίωση.
Άριστο υποκατάστατο ζάχαρης στις κομπόστες, μαρμελάδες και τα γλυκά κουταλιού, που προσδίδει το γλυκόξυνο του σταφυλιού.
Διατηρείται εκτός ψυγείου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΝΩΠΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

Κόκκινο σταφύλι, Λευκό Σταφύλι, Μήλο-σταφύλι. Σε φιάλες των 500 ml. (620 γρ.)

Προέρχεται από φρέσκο χυμό σταφυλιού και συμπυκνώνεται ήπια σε χαμηλή θερμοκρασία (μικότερη των 26 βαθμ. Κελσίου) χωρίς να χάνει τα διατροφικά του χαρακτηριστικά. Τα 620 gr. συμπυκνώματος δίνουν μετά την αραίωση περί τα 3 κιλά φρέσκου σταφυλιού.

Μεγάλης πυκνότητας συμπύκνωμα (σιρόπι) κατάλληλο γιά χυμό, γρανίτες, σορμπέ, παγωτά, μουσταλευριά, και μιά σειρά από χρήσης που απαιτήται χυμός φέσκου σταφυλιού ολόκληρο τον χρόνο. Χρήσιμο φυσικό γλυκαντικό υποκαθιστα την σάχαρη) καταλληλο για ειδικές διατροφές διατροφή (γλυκά - μαρμελαδες) και ωμοφαγία. Νωπο προϊον. Δεν είναι παστεριωμένο. Δεν περιέχει καμμιά προσθήκη (ζάχαρη, χρωστικές, συντηρητικά). Βιολογικο προϊόν Πιστοποίηση ΔΗΩ

.

Γαλοίνιος Σταφυλή ΦΥΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

Αυθεντικό φυτικό νερό που προέρεται από την ρόγα του σταφυλιού, χωρίς καμμία προσθήκη. Διάφανο, ελαφρά υπόξυνο (pH 3,6), χωρίς καθόλου σάκχαρα, μέταλλα, άλατα ή ύλκοολ, αντικαθιστά το πόσιμο νερό (δικτύου ή μεταλλικό) σε εξειδικευμένες αποτοξινοτικές δίαιτες, καθώς επίσης και σε περιπτώσεις όπου χρειάζονται οι ευεργετικές ιδιότητες του σταφυλιού. Περιέχει μικρή ποσότητα σε αντιοξυδοτικά (φαινόλες). Αριστο φυτικό καλλυντικό γιά την ενυδάτωση του προσώπου, λούσιμο μαλλιών, και λοιπές καλλυντικές χρήσεις καθαρισμού.
Διατίθεται σε γιάλινη φιάλη του 1 λίτρου (μαγαζιά βιολογικών προϊόντων) και σε οικονομική συσκευασία δοχεία των 5 λίτρων στο οινοποιείο. Βιολογικό προϊόν - Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ (ΕΛ-01-ΒΙΟ)

 

ΞΥΔΙ από κρασί

Πυρόξανθο χρώμα, δυνατή γεύση και γερό σώμα αποτελούν τα χαρακτηριστικά του ξυδιού που προέρχεται από παραδοσιακή οξοποίηση κρασιού 3 ετών χώρις προσθήκες. Αγριες ζύμες, αφιλτράριστο, χωρίς καμμία προσθήκη. Είναι κατάλληλο γιά καθημερινή χρήση στην μαγειρική, γιά τις ξυδάτες ελιές και τουρσιά, καθώς και σε μιά σειρά από εφαρμογές οικιακού καθαρισμού.

Ερυθρό μέτριας / λευκό μεγάλης οξύτητας

Σε γιάλινες φιάλες 0,5L, 1L, 1,5 L

Οικονομικές συσκευασίες δοχείου των 5 κιλών και επαγγελματικός ασκός 20L με βρυσάκη
 

ΞΥΔΙ απο μήλο & σταφύλι βιολ. καλλιέργειας

ΞΥΔΙ απο σταφύλι βιολ. καλλιέργειας

Λευκό - κόκκινο, παλαιωμένο
Σε γιάλινες φιάλες 1L, 1,5 L δοχεία των 5 κιλών και ασκό 20L