100% Φυτικό νερό σταφυλιού


Ενδιαφέρον ήπιο μη αλκοολούχο αποσταγμένο νερό, που προέρχεται από το φρέσκο βιολογικό σταφύλι, απαλλαγμένο από μέταλλα και άλατα, αλλά και από οποιαδήποτε υπολειμματικό αγροχημικό. Κατάλληλο για ειδικές διατροφές και καλλυντικές εφαρμογές, αντικαθιστώντας το συμβατικό νερό. Πλήρως φυσικό φυτικό προϊόν καθώς δεν περιέχει καμιά επιπρόσθετη ουσία (συντηρητικά, αποχρωστικές, κλπ.).

"Γαλήνιος σταφυλή 1000ml"
Παρασκευάζεται από την Οικογένεια Γεώργα

Αποτελεί το φυτικό νερό που βρίσκεται στην ρώγα του φρέσκου σταφυλιού, Το παραλαμβάνουμε με ήπιες μεθόδους χωρίς να επηρεάζονται τα ευαίσθητα συστατικά του. Μετά από κρυοεκχύλιση της ρώγας στους 10-12οC όπου εκλαμβάνεται το μέγιστο του δυναμικού της φλούδας του σταφυλιού διαχωρίζεται από το φρέσκο χυμό, και εκλαμβάνεται το υδατικό μέρος του με απόσταξη σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία (28 - 30οC) χρίς να καταστρέφει τις ευαίσθητες / ευεργετικές φυτικές ουσίες , η οποία επιτυγχάνεται με τεχνολογία κενού, σε εξολοκλήρου ανοξείδωτο (inox) περιβάλλον.

Έτσι είναι φυτικό προϊόν φρέσκου σταφυλιού, δηλαδή του χυμού πριν την αλκοολική ζύμωση, απαλλαγμένο από μέταλλα και άλατα, διαφανές άχρωμο υγρό, με πολύ ελαφριά «μύτη» φρεσκάδας «χόρτου» με λεπτές γεύσεις ερυθρών τανινών, ελαφρώς ξινό, καθώς περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ενώσεις του φλοιού του σταφυλιού. Περιέχει μικρή ποσότητα από φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες του σταφυλιού (την ευεργετική ομάδα φαινολικών ενώσεων) σε αναλογία περίπου 1/10 από αυτές που βρίσκονται στο κρασί.
Ένα φυσικό προϊόν που ο καθένας μπορεί να απολαύσει τις ευεργετικές ιδιότητες του σταφυλιού σε οποιαδήποτε ποσότητα, αφού δεν περιέχει ούτε οινόπνευμα, ούτε σάκχαρα.

ΝΕΟ Σταφυλονερο με φυσαλιδες

Ιδιότητες - εφαρμογές

Ως αυθεντικό φυτικό προϊόν σταφυλιού που δεν περιέχει καμία προσθήκη, είναι διάφανο, ελαφρά υπόξινο με pH 3,6 όπως ο χυμός σταφυλιού, χωρίς όμως καθόλου σάκχαρα, μέταλλα ή άλατα. Ιδιαίτερο το πόσιμο σταφυλόνερο (σε σύγκριση με αυτό του δικτύου ή μεταλλικό) γιά χρήση σε εξειδικευμένες αποτοξινοτικές δίαιτες, καθώς βοηθά το κύτταρο να αποβάλει καλύτερα. Επίσεις κατάλληλο σε περιπτώσεις όπου χρειάζονται οι αντιοξυδωτικές ιδιότητες του σταφυλιού, αφού περιέχει μικρή ποσότητα σε αντιοξειδωτικά (φαινόλες). Ένα ποτήρι σταφυλόνερο το πρωί βοηθά τον καθαρισμό του οργανισμού σε μεγαλύτερο βαθμό από το νερό / ορυκτό νερό.
Επιπλέον αποτελεί άριστο φυτικό καλλυντικό (ενυδατική Lotion), κύρια για το πλύσιμο και την ενυδάτωση του προσώπου, αλλά και το λούσιμο των μαλλιών, καθώς και σε εφαρμογές καθαρισμού του δέρματος. Ως φυτικό οργανικό προϊόν δεν προξενεί παρενέργειες.

Λόγω του όξινου περιβάλλον του διατηρείται χωρίς αλλοιώσεις σε σκιερό μέρος εκτός ψυγείου για μεγάλο διάστημα, χωρίς μικροβιολογικό κίνδυνο.

Φυτικό προϊόν σταφυλιού που προέρχεται από πιστοποιημένη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια - Πλήρες Βιολογικό προϊόν.
Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ (ΕΛ-01-ΒΙΟ)

Συσκευασίες:
Σε γυάλινη φιάλη του 1 λίτρου - στα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων
Οικονομική συσκευασία - Δοχεία των 5 κιλών – στο οινοποιείο & υπαίθριες αγορές βιοκαλλιεργητών

Θα το βρείτε σε ορισμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων