Νωπό Συμπύκνωμα Σταφυλιού

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

Σταφύλι λευκό - Σταφύλι κόκκινο - Μήλο - σταφύλι - Τσαί σταφύλι

Σε χάρτινη ατομική συσκευασία 0,25L με καλαμάκι και οικογενειακή 1,0 L με πώμα

Σχεδόν 2 κιλά νωπού σταφυλιού χρειάζονται γιά 1 λίτρο χυμού σταφυλιού

 

100% Φυσικοί χυμοί βιολογικού σταφυλιού,
και μόνο χωρίς προσθήκες συντηρητικά, ζάχαρη.

Απολαύστε το σταφύλι όλο τον χρόνο χωρίς συντηρητικά. Μετά το άνοιγμα διατηρούνται στο ψυγείο έως και 4 μέρες. Διατηρούνται γιά μεγάλο χρονικό διάστημα όταν αποθηκεύονται σε δροσερό μέρος.

Προϊόντα -εκ πεποιθήσεως- αφιλτράριστα, περιέχουν μέρος της γευστικής πούλπας του σταφυλιού, γι' αυτό χρειάζεται να τα ανακινήστε καλά πριν την χρήση τους.

Αυθεντικοί χυμοί που παράγουμε με μεράκι από φρέσκο σταφύλι που καλλιεργούμε βιολογικά στους πιστοποιημένους αμπελώνες μας από την ΔΗΩ, χωρίς χημικά, λιπάσματα, εντομοκτόνα – ζιζανιοκτόνα.

Χάρις την ήπια επεξεργασία και την γρήγορη παστερίωση, προσφέρουμε αναλλοίωτη σε χάρτινη ασεπτική συσκευασία Tetrapak, την φρεσκάδα και τα καταπληκτικά τροφικά χαρακτηριστικά του σταφυλιού, ολόκληρο τον χρόνο.

¶ριστη φυσική πηγή ενέργειας, ιχνοστοιχείων σιδήρου, ασβεστίου και υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες, που συμβάλουν στην άμυνα του οργανισμού.

Ο χυμός σταφυλιού έχει την εξαιρετική ιδιότητα να βάζει σε λειτουργία τις ζωτικές διεργασίες του οργανισμού.

Το κόκκινο σταφύλι είναι γνωστό ότι παρέχει μια σειρά από ευεργετικές φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες και γιαυτό χρησιμοποιείται σε διάφορες δίαιτες, όπως η σταφυλοθεραπεία.

Συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του φρέσκου σταφυλιού με αυτές του πράσινου τσαγιού, σας προσφέρουμε ένα φυσικό τονωτικό ρόφημα για κάθε μέρα. Η μεστή γεύση και η λεπτή οξύτητα του λευκού σταφυλιού τονίζεται από τις ήπιες τανίνες του πράσινου τσαγιού, προσδίδοντας την ενέργεια και τόνωση που χρειαζόμαστε καθημερινά.

Παρασκευάζουμε οι ίδιοι τα εκχυλίσματα τσαγιού από πλούσιες σε αντιοειδωτικά αζύμωτες ποικιλίες της περιοχής Υuncui Imperial, αλλά και ποικιλίες με πολύπλοκες τανίνες, μικρής ζύμωσης της περιοχής Yunnan DeMaio της Κίνας, που καλλιεργούνται βιολογικά. Με αυτές συνοδεύουμε τις λευκές αρωματικές ποικιλίες βιολογικών σταφυλιών της Αττικής, χωρίς καμιά προσθήκη ζάχαρης, χρωμάτων, συντηρητικών, ενισχυτικών γεύσης και χωρίς φιλτράρισμα.

Έτσι δημιουργούμε ένα αυθεντικό προϊόν που αποτελεί άριστη φυσική πηγή τόνωσης, ενέργειας, ιχνοστοιχείων, σιδήρου, ασβεστίου, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες, που συμβάλουν
στην άμυνα του οργανισμού. Ιδανικό τονωτικό ρόφημα που προσδίδει ενέργεια στις απαιτητικές δραστηριότητες της ημέρας, ενώ ταυτόχρονα είναι χαμηλό σε θερμίδες, κατάλληλο για ειδικευμένες δίαιτες ενηλίκων και αθλητές, με ευεργετικές ιδιότητες για το πεπτικό σύστημα και την καθημερινή τόνωση του οργανισμού.

Όπως έχουν δείξει έρευνες (USDA 2004), ο χυμός του σταφυλιού βρίσκεται στην κορφή των φρούτων και λαχανικών, χάρις στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές φυτικές ουσίες. Το τσάι τις ενισχύει με τις πλούσιες αντιοξειδωτικές και ευγενικές τανίνες του. Ονομάζονται προανθοκυανίδες και είναι μέλη της οικογένειας των φυτικών φλαβανοειδών. Σχετίζονται με πολλούς τρόπους με την καλή υγεία, καθώς περιλαμβάνουν δύο από τους μεγαλύτερους εξολοθρευτές για την πρόληψη της καρδιοπάθειας και του καρκίνου.

Αναζητήστε τους στα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΥΜΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ
(ανά 100 ml.)
   Κόκκινο. Σταφύλι  Λευκό Σταφύλι   Μήλο Σταφύλι
Λιπαρά
(σε γρ.)
 0,03  0,04  0,03
Πρωτεΐνες
(σε γρ.)
 0,3  0,2  0,2
Υδατάνθρακες (σε γρ.)  16,8  15,8  15,5
Ενέργεια
(σε kcal)
 69  64  63
Βιταμίνη C
(σε mg)
 0,2  0,2  0,2

Βλέπε άρθρο:
Ο ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Με τον χυμό του λευκού σταφυλιού αλλά και με το μήλο-σταφύλι μπορείται να φτιάξεται εύκολα και γρήγορα μουσταλευριά (δες συνταγή) όλο τον χρόνο. Ο χυμός σταφυλιού είναι έτοιμος "κομμένος" και το μόνο που χρειάζεται είναι αργό 'δέσιμο" με αλεύρι (1:6)

ΖΕΛΕ
Στην κατασκευή ζελέ μπορείτε να αντικαταστήσετε το νερό με χυμό σταφυλιού, γιά καλύτερη ένταση και μεστότητα γεύσης

Βιολ.χυμός σταφυλιού σερβίρεται στα CAFE

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ

Παρασκευάζουμε θαυμάσια πρώτη ύλη για δροσερά σορμπέ - γρανίτα κόκκινου βιολογικού σταφυλιού σε κοκτέιλ φρούτων (με ή χωρίς αλκοόλ) milk shake, frullati, smoothies.

Δίνουν ιδιαίτερες νότες σε συνθέσεις φρέσκων φρούτων στο blender, αλλά και για μηχανές άμεσου σερβιρίσματος σε ποτήρι.

Αυθεντικό κοκκινο σταφύλι βιολογικό (Merlot). Δεν περιέχει καμία προσθήκη (ζάχαρη, χρωστικές, συντηρητικά) Προμηθεύοουμε την νωπή πρώτη ύλη, που μπαίνει σε γρανιτομηχανή σε αραίωση με νερό 1 : 4. Σε δοχεία των 5L / 6,5 Kg

ΓΡΑΝΙΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙ

Παρασκευάζουμε θαυμάσια πρώτη ύλη για δροσερά σορμπέ - γρανίτα βιολογικού μήλου με σταφύλι σε κοκτέιλ (με ή χωρίς αλκοόλ) milk shake, frullati, smoothies.

Λεπτές νότες λευκού σταφυλιού για συνθέσεις φρέσκων φρούτων στο blender, αλλά και για μηχανές άμεσου σερβιρίσματος σε ποτήρι.

Αυθεντικό βιολογικό φρούτο μήλο - σταφύλι. Δεν περιέχει καμία προσθήκη (ζάχαρη, χρωστικές, συντηρητικά)

Προμηθεύοουμε την νωπή πρώτη ύλη, που μπαίνει σε γρανιτομηχανή σε αραίωση με νερό 1 : 4. Σε δοχεία των 5L / 6,5 Kg

 

Δροσερά κοκτέιλ σταφυλιού

Βότκα - Κοκκινο σταφύλι (ΒΙΟ)

Τεκίλλα - κίτρινο σταφύλι (ΒΙΟ)

Δύο δροσερά ελαφρά αλκοολούχα ποτά σταφυλιού, με μικρή ποσότητα οινοπονεύματος, που μπορείται να τα σερβίρεται με θρυματισμένο πάγο, είτε ετοιμα από γρανιτομηχανή (επαγγελματικά).