Δεκέμβριος 2018

 

Τα νεαρα κρασια 2018

Ολοκληρωνονται οι οινοποιήσεις και εξελισονται τα αρωματα των φετεινών οινων. Καθώς ο φετεινός τρυγος ηταν σχετικά προιμος, οι οινοι απο τις λευκές γαλλικές ελληνικές ποικιλίες ειναι ετοιμοι, ενω οριμαζουν τα ερυθρα και εμφιαλόνονται οι φυσικοί οινοι 2018.

Οι δυο ετικέτες φυσικών πορτοκαλί οίνων Σαββατιανού 2017 συγκεντρώνουν εξαιρετικά σχόλια, ενώ ο νεαρος ερυθρος SEiRA#3 2017 διακριθηκε με χρυσό μεταλλειο στο φετεινο διαγωνισμό βιολογικών οινων στην Γερμανια

Διαθεσιμοι οι φρέσκοι οι βιολογικοί οινοι του 2018, των ποικιλιών Σαββατιανό - Μαλαγουζια το νεαρό ξηρο Chardonnay - Σαββατιανο και το "απαλό" νουβώ ερυθρό Merlot-Σαββατιανο μαζί με το Melot - Syrah διατίθενται σε οικονομική ευκαμπτη συσκευασία 1,5L, κατάλληλη για αλκοολουχα τρόφιμα

Τα φρεσκα βιολογικά κρασία, στην οικονομική συσκευασία του ασκού 1,5 λίτρου, λαμβάνουν θετικά σχόλια, τόσο για τα ποικιλιακά αρώματα όσο και για την κομψή εμφάνιση στην ενδιαφέρουσα χωρητικότητα και τιμή (στο κόστος μιάς φιάλης, το περιεχόμενο δύο φιαλών 2Χ750ml.) Στις φιάλες βρισκεται και το νεαρό ερυθρωπό ημιξηρο Φλερτ το νεαρο ερυθρό Merlot - Syrah.

Προτιμήστε το πιστοποιημένο "βιολογικό κρασί". Ειναι η καλύτερη εκφραση βιολογικότητας και βιολογικότερο από το "κρασί από σταφύλι βιολογικής γεωγίας" καθώς πιστοποιηται επιπλέον και η διαδικασία οινοποιησης οσο αφορά τις τεχνικές και τις ουσιες.

Ειναι θεσμοθετημένη και πιστοποιήται πλέον η διαδικασία της βιολογική οινοποίησης. Έτσι η ενδειξη Βιολογικός Οίνος, εμφανίζεται στις ετικέτες ολων οίνων μας μετά 2012. Αυτό σημαίνει ότι οι εν λόγω οίνοι, ελέγχονται επιπλέον και ώς προς τις επιτρεπομενες μεθοδους της οργανικής οινοποίησης και τα χαμηλα επιπεδα θειωδους που έχει θεσπίσει η ΕΕ.

Μια σημαντική η οινική προόδος, από το μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενο όρο "Οίνος από σταφύλι βιολογικής καλλιέργειας" που περιοριζόταν στον έλεγχο του τρόπου καλλιέργειας του σταφυλιού, ενώ τώρα αξιολογεί τις οινολογικές ουσίες και μεθόδους που ακολουθούνται στην οινοποίηση των βιολογικών οινων.

Τοπική πρόβλεψη καιρού στην περιοχή των αμπελώνων μας από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

 
Τρύγος #46

(1972 - 2018)


 


Αντιμετωπίζουμε τη κρίση Αγοράζοντας Ελληνικά

 

Ειδικός Φόρος Καταναλωσης στο κρασί.

 

 

 

 

Βόλτα στο Αττικό Αμπελώνα

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΜΒΡΙΟΥ 2018

12-19:00

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Πειραιως 206 Αθηνα- Φουαγιέ 1ου

Δοκιμάστε τα φυσικά και νεαρά κρασια μας

_________

Ενα χρυσαφενιο νεαρο ερυθο SEiRA#3 2017

Διεθνης διαγωνισμος βιολογικών οίνων 2018

Wine System - Γερμανια

_________________________

 
Παρε μαζί σου το κρασι στο πουκγι

με δυο φιάλες φρεσκο βιολ. κρασί

Οικονoμική ευκαμπτη συσκευασία περιεχομένου δύο φιαλών & φιλική για περιβάλλον & άνθρωπο, συσκευασία -κατάλληλη γιά αλκοολούχα τρόφιμα Ταξιδεύει ευκολά μαζί σας, στο βουνό και την θάλασσα, ενώ διατηρεί τα αρώματα το φρέσκου βιολογικού κρασιού και μετά το ανοιγμα.

____________________________

Δοκιμάστε τα νεα προιοντα μας

Φυτικο νερο σταφυλής με φυσσαλιδες

____________________________

 

Ολα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα γιά χορτοφάγους

δεν περιέχουν καμμία ζωική ύλη

Πιστοποίηση Vegan UK

 

________________________________