Αύγουστος 2018

Μαζευουμε την σοδεια του 2018

Ειμαστε στην αρχη, ισως του καλυτερου τρυγου των τελευταιων ετών. Οι λευκές γαλλικές ποικιλίες μαζευετικαν και ακολουθουν αρωματικές λευκές ελληνικές και συντομα οι γαλλικές και ελληνικές ερυθρες και στο τέλος το Σαββατιανό.

Οι δυο ετικέτες φυσικών πορτοκαλί οίνων Σαββατιανού 2017 συγκεντρώνουν εξαιρετικά σχόλια, ενώ ο νεαρος ερυθρος SEiRA#3 2017 διακριθηκε με χρυσό μεταλλειο στο φετεινο διαγωνισμό βιολογικών οινων στην Γερμανια

Διαθεσιμοι οι φρέσκοι οι βιολογικοί οινοι 2017, των ποικιλιών Melot - Syrah διατίθενται σε οικονομική ευκαμπτη συσκευασία 1,5L, κατάλληλη για αλκοολουχα τρόφιμα

Τα φρεσκα βιολογικά κρασία, στην οικονομική συσκευασία του ασκού 1,5 λίτρου, λαμβάνουν θετικά σχόλια, τόσο με το περιεχόμενο όσο και με την κομψή εμφάνιση στην ενδιαφέρουσα χωρητικότητα και τιμή (στο κόστος μιάς φιάλης, το περιεχόμενο δύο φιαλών 2Χ750ml.) Στις φιάλες βρισκεται και το νεαρό ερυθρωπό ημιξηρο Φλερτ το νεαρο ερυθρό Merlot - Syrah.

Προτιμήστε το πιστοποιημένο "βιολογικό κρασί". Ειναι η καλύτερη εκφραση βιολογικότητας και βιολογικότερο από το "κρασί από σταφύλι βιολογικής γεωγίας" καθώς πιστοποιηται επιπλέον και η διαδικασία οινοποιησης οσο αφορά τις τεχνικές και τις ουσιες.

Ειναι θεσμοθετημένη και πιστοποιήται πλέον η διαδικασία της βιολογική οινοποίησης. Έτσι η ενδειξη Βιολογικός Οίνος, εμφανίζεται στις ετικέτες ολων οίνων μας μετά 2012. Αυτό σημαίνει ότι οι εν λόγω οίνοι, ελέγχονται επιπλέον και ώς προς τις επιτρεπομενες μεθοδους της οργανικής οινοποίησης και τα χαμηλα επιπεδα θειωδους που έχει θεσπίσει η ΕΕ.

Μια σημαντική η οινική προόδος, από το μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενο όρο "Οίνος από σταφύλι βιολογικής καλλιέργειας" που περιοριζόταν στον έλεγχο του τρόπου καλλιέργειας του σταφυλιού, ενώ τώρα αξιολογεί τις οινολογικές ουσίες και μεθόδους που ακολουθούνται στην οινοποίηση των βιολογικών οινων.

Τοπική πρόβλεψη καιρού στην περιοχή των αμπελώνων μας από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

 
Τρύγος # 45

(1972 - 2017)


 


Αντιμετωπίζουμε τη κρίση Αγοράζοντας Ελληνικά

 

Ειδικός Φόρος Καταναλωσης στο κρασί.

 

 

 

 

____________

Ενα χρυσαφενιο νεαρο ερυθο SEiRA#3 2017

Διεθνης διαγωνισμος βιολογικών οίνων 2018

Wine System - Γερμανια

_________________________

Δοκιμάστε τα νεα προιοντα μας

Φυτικο νερο σταφυλής με φυσσαλιδες

____________________________

Παρε μαζί σου το πουκγι

με δυο φιάλες φρεσκο βιολ. κρασί

Οικονoμική ευκαμπτη συσκευασία περιεχομένου δύο φιαλών & φιλική για περιβάλλον & άνθρωπο, συσκευασία -κατάλληλη γιά αλκοολούχα τρόφιμα Ταξιδεύει ευκολά μαζί σας, στο βουνό και την θάλασσα, ενώ διατηρεί τα αρώματα το φρέσκου βιολογικού κρασιού και μετά το ανοιγμα.

____________________________

Ολα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα γιά χορτοφάγους

δεν περιέχουν καμμία ζωική ύλη

Πιστοποίηση Vegan UK

 

________________________________