... κρασιά που συνοδεύουν μουσική Jazz

Ιανουάριος 2018

Η σοδεια του 2017 εμφιαλώθηκε

Τα νεαρά φρέσκα λευκά και τα ευγευστα ερυθρωπα του 2017 ξεκινησαν την εμφιάλωσή τους,

Οι δυο νεες ετικέτες φυσικών οίνων Σαββατιανού 2016 εξελίσονται στην φιάλη, και συγκεντρώνουν εξαιρετικά σχόλια

Συντομα οι φρέσκοι οι βιολογικοί οινοι 2017, των ποικιλιών Σαββατιανό - Μαλαγουζια το νεαρό ημιξηρο Chardonnay - Σαββατινο και το "απαλό" νουβώ ερυθρό Merlot-Σαββατιανο μαζί με το Melot - Syrah 2016 διατίθενται σε οικονομική ευκαμπτη συσκευασία 1,5L.

Τα φρεσκα βιολογικά κρασία, στην οικονομική συσκευασία του ασκού 1,5 λίτρου, λαμβάνουν θετικά σχόλια, τόσο με το περιεχόμενο όσο και με την κομψή εμφάνιση στην ενδιαφέρουσα χωρητικότητα και τιμή (στο κόστος μιάς φιάλης, το περιεχόμενο δύο φιαλών 2Χ750ml.) Λευκό Σαββατιανό και νεαρό ερυθροπό Merlot το κομψό ερυθρό Merlot - Syrah.

Προτιμήστε το πιστοποιημένο "βιολογικό κρασί". Ειναι η καλύτερη εκφραση βιολογικότητας και βιολογικότερο από το "κρασί από σταφύλι βιολογικής γεωγίας" καθώς πιστοποιηται επιπλέον και η διαδικασία οινοποιησης οσο αφορά τις τεχνικές και τις ουσιες.

Εχει θεσμοθετήθεί και πιστοποιήται πλέον η διαδικασία της βιολογική οινοποίησης. Έτσι η ενδειξη Βιολογικός Οίνος, εμφανίζεται αρχής δεδομένης από τις ετικέτες μας ολων οίνων μας μετά 2012. Αυτό σημαίνει ότι οι εν λόγω οίνοι, ελέγχονται επιπλέον και ώς προς τους όρους της οργανικής οινοποίησης και τα επιπεδα θειωδους που θέσπισε η ΕΕ.

Μια σημαντική η οινική προόδος, από το μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενο όρο "Οίνος από σταφύλι βιολογικής καλλιέργειας" που περιοριζόταν στον έλεγχο του τρόπου καλλιέργειας του σταφυλιού, ενώ τώρα αξιολογεί τις οινολογικές ουσίες και μεθόδους που ακολουθούνται στην οινοποίηση των βιολογικών οινων.

Τοπική πρόβλεψη καιρού στην περιοχή των αμπελώνων μας από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

 
Τρύγος # 45

(1972 - 2017)Αντιμετωπίζουμε τη κρίση Αγοράζοντας Ελληνικά

 

Ειδικός Φόρος Καταναλωσης στο κρασί.

 

 

 

 

 

____________________________

Παρε μαζί σου δυο φιάλες φρεσκο βιολ. κρασί

Οικονoμική ευκαμπτη συσκευασία περιεχομένου δύο φιαλών & φιλική για περιβάλλον & άνθρωπο, συσκευασία -κατάλληλη γιά αλκοολούχα τρόφιμα Ταξιδεύει ευκολά μαζί σας, στο βουνό και την θάλασσα, ενώ διατηρεί τα αρώματα το φρέσκου βιολογικού κρασιού και μετά το ανοιγμα.

____________________________

Πιστοποίηση Vegan UK

Ολα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα γιά χορτοφάγους

δεν περιέχουν καμμία ζωική ύλη

________________________________