... κρασιά που συνοδεύουν μουσική Jazz

Αύγουστος 2017

Η σοδεια του '17 ωριμάζει

Οι βροχές παρετειναν την ανοιξιατική αναπτυξη των βλαστών του αμπελιού και προσεφεραν μιά ωραία υγρασία στο εδαφος και τους μικροοργανισμούς του, συμβάλοντας στην καλή γονιμότητα του. Τωρα τα τσαμπιά με τα πρασινα σταφυλια που γυαλίζουν/περκαζουν δυσκολεύτηκαν στις προσφατες υψηλές θερμοκρασιες, ωριμάζουν αργα. Ο τρύγος ξεκινά με τις γαλλικές λευκές και ερυθρές ποικιλίες.

Δυο νεες ετικέτες φυσικών οίνων Σαββατιανού 2016 εξελίσονται στην φιάλη.

Εξαιρετικοί φρέσκοι οι βιολογικοί οινοι 2016, ποικιλιών όπως το Σαββατιανό και το "απαλό" ερυθρό Merlot και το γεμάτο Syrah διατίθενται σε οικονομική συσκευασία 1,5L. Εξαντληται το φετινό Σαββατιανό ενώ κυκλοφορεί το δημοφιλές ερυθρό Merlot-Σαββατιανο και το μεστό Melot - Syrah 2016

Τα φρεσκα βιολογικά κρασία, στην οικονομική συσκευασία του ασκού 1,5 λίτρου, λαμβάνουν θετικά σχόλια, τόσο με το περιεχόμενο όσο και με την κομψή εμφάνιση στην ενδιαφέρουσα χωρητικότητα και τιμή (στο κόστος μιάς φιάλης, το περιεχόμενο δύο φιαλών 2Χ750ml.) Λευκό Σαββατιανό και νεαρό ερυθροπό Merlot το κομψό ερυθρό Merlot - Syrah.

Προτιμήστε το πιστοποιημένο "βιολογικό κρασί". Ειναι η καλύτερη εκφραση βιολογικότητας και βιολογικότερο από το "κρασί από σταφύλι βιολογικής γεωγίας" καθώς πιστοποιηται επιπλέον και η διαδικασία οινοποιησης οσο αφορά τις τεχνικές και τις ουσιες.

Εχει θεσμοθετήθεί και πιστοποιήται πλέον η διαδικασία της βιολογική οινοποίησης. Έτσι η ενδειξη Βιολογικός Οίνος, εμφανίζεται αρχής δεδομένης από τις ετικέτες μας ολων οίνων μας μετά 2012. Αυτό σημαίνει ότι οι εν λόγω οίνοι, ελέγχονται επιπλέον και ώς προς τους όρους της οργανικής οινοποίησης και τα επιπεδα θειωδους που θέσπισε η ΕΕ.

Μια σημαντική η οινική προόδος, από το μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενο όρο "Οίνος από σταφύλι βιολογικής καλλιέργειας" που περιοριζόταν στον έλεγχο του τρόπου καλλιέργειας του σταφυλιού, ενώ τώρα αξιολογεί τις οινολογικές ουσίες και μεθόδους που ακολουθούνται στην οινοποίηση των βιολογικών οινων.

Τοπική πρόβλεψη καιρού στην περιοχή των αμπελώνων μας από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

 
Τρύγος # 44

(1972 - 2016)


2 Δεκαετείες Βιολογικής Αμπελουργίας & Οινοποιησης

(1998 - 2018)


Αντιμετωπίζουμε τη κρίση Αγοράζοντας Ελληνικά

 

Ειδικός Φόρος Καταναλωσης στο κρασί.

 

 

 

 

Διάκριθηκε στο φετινό διεθνη διαγωνισμό βιολογικών οινων Wine System AG της Γερμανιας το Ροζέ Φλέρτ 2016

Τα κερασια και σώμα του Μerlot με ελαφρή μύτη Μαλαγουζιάς, σε ημιξηρη ροζέ βιολογική οινοποιηση και ημιαφρώδη εκδοχή.

Δροσερη απόλαυση στο καλοκαίρι

Δειτε την περιγραφή γιά το Φλέρτ 2016

 

_____________________________________

Νεες και ιδιαίτερα από την φύση τους

Σαββατιανό Φυσικος Οινος 2016

Μια ιδιαίτερη εκφραση του Σαββατιανού Μεσογείων. Προιοντα φυσικής οινοποίησης, χωρίς ζύμες, χωρίς φιλτράρισμα, χωρίς κολλάρισμα, χωρίς θειώδη.

_________________________

Παρε μαζί σου δυο φιάλες φρεσκο βιολ. κρασί

Οικονoμική ευκαμπτη συσκευασία περιεχομένου δύο φιαλών & φιλική για περιβάλλον & άνθρωπο, συσκευασία -κατάλληλη γιά αλκοολούχα τρόφιμα Ταξιδεύει ευκολά μαζί σας, στο βουνό και την θάλασσα, ενώ διατηρεί τα αρώματα το φρέσκου βιολογικού κρασιού και μετά το ανοιγμα.

____________________________

Πιστοποίηση Vegan UK

Ολα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα γιά χορτοφάγους

δεν περιέχουν καμμία ζωική ύλη

________________________________