Μάρτιος 2019

Τα κρασια του 2018

Εξελίσσονται τα αρώματα των φετινών οίνων στην φιάλη. Οι δυο ετικέτες φυσικών πορτοκαλί οίνων Σαββατιανού και Ρετσίνας 2018 συγκεντρώνουν εξαιρετικά σχόλια, ενώ διατιθεται και ο νεαρός ερυθρός SEiRA#3 '18.

Οι εργασίες στο αμπελώνα καλα κρατουν με την εφαρμογή των ΒΔ παρασκευασμάτων, την χλοοκοπη και τα κλαδέματα ππου ολοκληρώθηκαν. Οι καλές βροχές εξελίσσουν ωραία της διεργασίες εδάφους, ενώ τα κρύα συμβάλουν στο ξεκίνημα μιας γονιμης και ίσως ασφαλούς χρονιάς.

Διαθεσιμοι οι φρέσκοι οι βιολογικοί οινοι του 2018, των ποικιλιών Σαββατιανό - Μαλαγουζια το νεαρό ξηρο Chardonnay - Σαββατιανο και το "απαλό" νουβώ ερυθρό Merlot-Σαββατιανο μαζί με το Melot - Syrah που διατίθενται σε οικονομική ευκαμπτη συσκευασία 1,5L, κατάλληλη για αλκοολουχα τρόφιμα

Τα φρεσκα βιολογικά κρασία, στην οικονομική συσκευασία του ασκού 1,5 λίτρου, λαμβάνουν θετικά σχόλια, τόσο για τα ποικιλιακά αρώματα όσο και για την κομψή εμφάνιση στην ενδιαφέρουσα χωρητικότητα και τιμή (στο κόστος μιάς φιάλης, το περιεχόμενο δύο φιαλών 2Χ750ml.) Στις φιάλες βρισκεται και το νεαρό ερυθρωπό ημιξηρο Φλερτ το νεαρο ερυθρό Merlot - Syrah.

Προτιμήστε το πιστοποιημένο "βιολογικό κρασί". Ειναι η καλύτερη εκφραση βιολογικότητας και βιολογικότερο από το "κρασί από σταφύλι βιολογικής γεωγίας" καθώς πιστοποιηται επιπλέον και η διαδικασία οινοποιησης οσο αφορά τις τεχνικές και τις ουσιες.

Ειναι θεσμοθετημένη και πιστοποιήται πλέον η διαδικασία της βιολογική οινοποίησης. Έτσι η ενδειξη Βιολογικός Οίνος, εμφανίζεται στις ετικέτες ολων οίνων μας μετά 2012. Αυτό σημαίνει ότι οι εν λόγω οίνοι, ελέγχονται επιπλέον και ώς προς τις επιτρεπομενες μεθοδους της οργανικής οινοποίησης και τα χαμηλα επιπεδα θειωδους που έχει θεσπίσει η ΕΕ.

Μια σημαντική η οινική προόδος, από το μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενο όρο "Οίνος από σταφύλι βιολογικής καλλιέργειας" που περιοριζόταν στον έλεγχο του τρόπου καλλιέργειας του σταφυλιού, ενώ τώρα αξιολογεί τις οινολογικές ουσίες και μεθόδους που ακολουθούνται στην οινοποίηση των βιολογικών οινων.

Τοπική πρόβλεψη καιρού στην περιοχή των αμπελώνων μας από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

 
Τρύγος #46

(1972 - 2018)


 


Αντιμετωπίζουμε τη κρίση Αγοράζοντας Ελληνικά

 

 

 

 

 

Δοκιμαστε Παρ 1/3 12-20:00

BIOS ROMANTSO, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, Αθηνα

_______________________

Hall 1 Stand A32/B15

____________________

Κυρ 19 Μαΐου 12-18:00
Ανοιχτές Πόρτες 2019

Ξεναγήσεις - εκδηλώσεις στο αμπελωνα

____________________

Χρυσαφενιος ο ερυθρος SEiRA#3 2017

Διεθνης διαγωνισμος βιολ. οίνων 2018 Wine System - Γερμανια

_________________________

 
Παρε μαζί σου το κρασι στο πουκγι

με δυο φιάλες φρεσκο βιολ. κρασί

Οικονoμική ευκαμπτη συσκευασία περιεχομένου δύο φιαλών & φιλική για περιβάλλον & άνθρωπο, συσκευασία -κατάλληλη γιά αλκοολούχα τρόφιμα Ταξιδεύει ευκολά μαζί σας, στο βουνό και την θάλασσα, ενώ διατηρεί τα αρώματα το φρέσκου βιολογικού κρασιού και μετά το ανοιγμα.

____________________________

Δοκιμάστε τα νεα προιοντα μας

Φυτικο νερο σταφυλής

____________________________

 

Ολα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα γιά χορτοφάγους

δεν περιέχουν καμμία ζωική ύλη

Πιστοποίηση Vegan UK

 

________________________________