Ιουνιος 2018

Η σοδεια του 2018 εδεσε

Εντατικες εργασιες κοπης των χορταριών στο αμπελώνα και προστασίας των νεαρών τσαμπιών, ενω στο οινοποιείο τα φυσικά λευκά και τα ευγευστα ερυθρωπά του 2017 εμφιαλώθηκαν και περνουν το δρόμο τους γιά τις αγορές του κόσμου.

Οι δυο ετικέτες φυσικών πορτοκαλί οίνων Σαββατιανού 2017 ωριμάζουν στην φιάλη και συγκεντρώνουν εξαιρετικά σχόλια

Διαθεσιμοι οι φρέσκοι οι βιολογικοί οινοι 2017, των ποικιλιών Σαββατιανό - Μαλαγουζια το νεαρό ξηρο Chardonnay - Σαββατιανο και το "απαλό" νουβώ ερυθρό Merlot-Σαββατιανο μαζί με το Melot - Syrah διατίθενται σε οικονομική ευκαμπτη συσκευασία 1,5L, κατασκευασμένη για αλκοολουχα τρόφιμα

Τα φρεσκα βιολογικά κρασία, στην οικονομική συσκευασία του ασκού 1,5 λίτρου, λαμβάνουν θετικά σχόλια, τόσο με το περιεχόμενο όσο και με την κομψή εμφάνιση στην ενδιαφέρουσα χωρητικότητα και τιμή (στο κόστος μιάς φιάλης, το περιεχόμενο δύο φιαλών 2Χ750ml.) Στις φιάλες βρισκεται και το νεαρό ερυθρωπό ημιξηρο Φλερτ το νεαρο ερυθρό Merlot - Syrah.

Προτιμήστε το πιστοποιημένο "βιολογικό κρασί". Ειναι η καλύτερη εκφραση βιολογικότητας και βιολογικότερο από το "κρασί από σταφύλι βιολογικής γεωγίας" καθώς πιστοποιηται επιπλέον και η διαδικασία οινοποιησης οσο αφορά τις τεχνικές και τις ουσιες.

Ειναι θεσμοθετημένη και πιστοποιήται πλέον η διαδικασία της βιολογική οινοποίησης. Έτσι η ενδειξη Βιολογικός Οίνος, εμφανίζεται στις ετικέτες ολων οίνων μας μετά 2012. Αυτό σημαίνει ότι οι εν λόγω οίνοι, ελέγχονται επιπλέον και ώς προς τις επιτρεπομενες μεθοδους της οργανικής οινοποίησης και τα χαμηλα επιπεδα θειωδους που έχει θεσπίσει η ΕΕ.

Μια σημαντική η οινική προόδος, από το μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενο όρο "Οίνος από σταφύλι βιολογικής καλλιέργειας" που περιοριζόταν στον έλεγχο του τρόπου καλλιέργειας του σταφυλιού, ενώ τώρα αξιολογεί τις οινολογικές ουσίες και μεθόδους που ακολουθούνται στην οινοποίηση των βιολογικών οινων.

Τοπική πρόβλεψη καιρού στην περιοχή των αμπελώνων μας από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

 
Τρύγος # 45

(1972 - 2017)


Γιορταζουμε τα 20 χρονια

την Κυρ 27 Μαίου 2018


Αντιμετωπίζουμε τη κρίση Αγοράζοντας Ελληνικά

 

Ειδικός Φόρος Καταναλωσης στο κρασί.

 

 

 

 

Κυριακή 10 Ιουνιου 12-20:00

Athens Hilton- Αιθ. Θαλεια

Δοκιμαστε το off dry Flirt 2017 στα Ημιαφρώδη ροζε

Απαραιτητη η δηλωση συμμετοχής μεχρι Παρ 25/5 Πληροφορίες

_______________

Σαββατο 26/5 12:00-15:00

_______________

Δοκιμάστε τα νεα προιοντα μας

____________________________

Παρε μαζί σου το πουκγι

με δυο φιάλες φρεσκο βιολ. κρασί

Οικονoμική ευκαμπτη συσκευασία περιεχομένου δύο φιαλών & φιλική για περιβάλλον & άνθρωπο, συσκευασία -κατάλληλη γιά αλκοολούχα τρόφιμα Ταξιδεύει ευκολά μαζί σας, στο βουνό και την θάλασσα, ενώ διατηρεί τα αρώματα το φρέσκου βιολογικού κρασιού και μετά το ανοιγμα.

____________________________

Ολα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα γιά χορτοφάγους

δεν περιέχουν καμμία ζωική ύλη

Πιστοποίηση Vegan UK

 

________________________________